Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/621
Назва: Розробка програми для системи документообігу кафедри програмних засобів і технологій
Автори: Остафі, В. В.
Ключові слова: база даних
інтерфейс
створення документів
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Остафі, В. В. Розробка програми для системи документообігу кафедри програмних засобів і технологій : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Остафі В. В. ; наук. керівник доц., к.т.н., Огнєва О. Є. - Херсон : ХНТУ, 2021.- 80 с.
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена для створення програми для системи документообігу кафедри програмних засобів і технологій»» є дослідження технології зберігання та створення документів за допомогою шаблонів. У зв’язку з впливом постійних змін та стрімким розвитком інформаційних технологій, дана тема потребує постійних досліджень та детального аналізу. Створення додатку для документообігу кафедри ПЗ і Т. Аналіз та узагальнення інформації про існуючі додатки документообігу (їх структури, інформаційної наповненості, дизайну); теоретичний аналіз та узагальнення інформаційних джерел з тематики створення сайтів та екологічного направлення. Розробка додатку для автоматизації роботи співробітників кафедри, що включає оперативний пошук документів та їх створення та отримання достовірної та своєчасної інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/621
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.