Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/627
Назва: Розробка інтелектуальної системи охолодження ноутбука з контролем температури на базі Ардуіно
Автори: Тригуб, Є. О.
Ключові слова: комп’ютерна мережа
маршрутизація
моделювання
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Тригуб Є. О. Розробка інтелектуальної системи охолодження ноутбука з контролем температури на базі Ардуіно : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Є. О. Тригуб ; науковий керівник доц., к.т.н. Козел В. М. – Херсон : ХНТУ. – 93 с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт дослідження – системи допоміжного охолодження для ноутбука. Ціль проекту – розробити прилад допоміжного охолодження для ноутбука на базі плати Arduino, встановити перелік функціональних елементів, що будуть задовольняти потребам приладу, розробити схему підключення та алгоритм роботи клієнта для пристрою на базі операційної системи сімейства Windows, розробити кабельну схему комп’ютерної мережі, розробити модель локальної комп’ютерної мережі (визначити стандарт ЛКМ, кількість сегментів та вузлів, з’єднання сегментів, протяжність кабелю, розташування та спосіб підключення РС, серверів), надати перелік необхідного обладнання та матеріалів, потрібних для побудови КМ, змоделювати роботу сервера на поверсі, де буде прогнозуватися найбільше інформаційне навантаження та визначити, чи задовольняє наявне обладнання потребам проектованої ЛКМ. Результати даного бакалаврського дипломного проекту можуть бути використані для подальших досліджень у галузі розробки систем допоміжного охолодження, а також для побудови та аналізу комп’ютерних мереж.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/627
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 123 Комп`ютерна інженерія



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.