Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/655
Название: Розробка анімаційного ролику реклами ювелірних виробів
Авторы: Повод, В. Д.
Ключевые слова: анімаційний ролик
бренд
ювелірні вироби
відео реклама
дистанційне навчання
графічні зображення
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Повод, В. Д. Розробка анімаційного ролику реклами ювелірних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / В. Д. Повод ; наук. керівник доцент Фефелов А. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 62с.
Краткий осмотр (реферат): Проведений аналіз що до модних та сучасних тенденції у медіа дизайні, зокрема у рекламних продуктах ювелірних виробів відомих брендів. Особливу увагу привернув сучасний український бренд ювелірних виробів «Кочут». Їх вироби вигідно відрізняються від інших своїм нестандартним виконанням та творчим підходом до дизайну. На високому рівні виконані рекламні фотографії, але це не достатньо для сучасного рекламного простору. Сучасний медіа простір потребує різноманітності форм реклами та динамічного представлення виробів, виходячи з цього створення відео реклами з використанням тривимірної графіки дозволить українському бренду вийти на світовий рівень презентацій своїх товарів. Були обрані прикраси різних стилів, щоб показати різноманітність дизайну, створити цікаві концептуальні анімації до кожного виробу та об’єднати у єдиний рекламний ролик.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/655
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022 Дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Повод В. Д. Розробка анімаційного ролику реклами ювелірних виробів.pdf269.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.