Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/658
Назва: Розробка анімаційного ролику за мотивами драми-феєрії "Лісова пісня" Лесі Українки
Автори: Пашкевич, К. О.
Ключові слова: анімаційний ролик,
анімація
ілюстрація
дистанційне навчання
сюжет
ідея
розкадровка
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Пашкевич, К. О. Розробка анімаційного ролику за мотивами драми-феєрії "Лісова пісня" Лесі Українки : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / К. О. Пашкевич ; наук. керівник професор Полєтаєва Г. Н. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 66 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка анімаційного ролику за мотивами драми-феєрії «Лісова пісня» Лесі Українки. В результаті проведеного аналізу аналогів та прототипів встановлено, що сфера анімації популярна в наш час. Аналіз вже створених подібних роликів дозволив визначити характерні особливості в стилістичних прийомах та типографії, було зроблено висновок, що в ілюстрації популярності набуває ефект рваного краю з імітацією текстур, який і використано в анімаційному ролику. Проаналізувавши драму-феєрію «Лісова пісня» Лесі Українки взято певні частини сюжетної лінії для подальшої розробки анімації. Сформована основна концепція анімаційного ролику. Привернення уваги цільової аудиторії, а саме підлітків, які у школах вивчають творчу діяльність Лесі Українки та її драму-феєрію «Лісова пісня» на проблематику вирубки лісів, драми людського життя та українських традицій. Ролик сприятиме розвитку читання українських книг. Головний заклик – налагодження взаємозв’язків між людьми, осмислення життя, гармонії з власною душею. Унікальність роботи полягає в створенні оригінальної дизайнерської стилістики, розробки незвичних головних персонажів та фонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/658
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022 Дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.