Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/659
Название: Дизайн соціальних мереж кафедри дизайну ХНТУ
Авторы: Панечко, Д. В.
Ключевые слова: соціальні мережі
контент
інтернет
аудиторія
відеоролики
SMM
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Панечко, Д. В. Дизайн соціальних мереж кафедри дизайну ХНТУ : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / Д. В. Панечко ; наук. керівник професор Степанян Ю. Г. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 84 с.
Краткий осмотр (реферат): У ході роботи було виявлено та проаналізовано великий масив данних, зроблено зріз сучасного світу по напряму соцмереж та їхнього контенту, тенденцій, іновацій та розвитку. Відбулось поглиблення знань та аналіз зв’язку появи доступу в інтернет та соціальні мережі у різних частинах світу та реакцією суспільства, поглиблені знання у створенні структури дизайну соцмереж та виявлено необхідні напрями розвитку актуальні у тих чи інших обставинах. Було показано, що від аудиторії залежить – стилістика, динаміка та направлення дизайну . Була вивчена цільова аудиторія, а отримані данні структуровані у таблиці. Зроблено соціальне дослідження по типам соцмереж, що актуальні саме в даному випадку. Детально були розібрані типи контенту, його існування в різних соцмережах, контекст, що на нього впливає. На основі цього, з’явилась концепція дизайну соцмереж кафедри дизайну ХНТУ, відеороликів – наглядних презентацій та плакатів. Робота в матеріалі доповнює концепцію роботу, як дизайнерський об’єкт, що має концепцію. Технічна реалізація було проведена із всіма необхідними етапами. Під час роботи були використані психологічні і соціальні техніки для появи та розвитку ідей. Вивчені власні права відносно умов праці та як їх створювати на особистому робочому місці, щоб воно було комфортним, зручним і надихало на створення гарних продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/659
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022 Дизайн

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Панечко Д. В. Дизайн соціальних мереж кафедри дизайну ХНТУ.pdf272.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.