Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/665
Назва: Розробка авторського знаку та елементів візуальної ідентифікації до ювелірних виробів та прикрас
Автори: Маломан, М. О.
Ключові слова: авторський знак
візуальна ідентифікація
дистанційне навчання
ювелірні вироби
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Маломан, М. О. Розробка авторського знаку та елементів візуальної ідентифікації до ювелірних виробів та прикрас : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / М. О. Маломан ; наук. керівник доцент Крижановський В. М. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 71 с.
Короткий огляд (реферат): У результаті вивчення ювелірних іменників було визначено, що це невід’ємна частина авторського ювелірного виробу. Таке клеймо не повинно спотворювати виріб, а навпаки – стимулювати споживача до покупки. Для розуміння які є обмеження, щодо зовнішнього вигляду логотипа, було проаналізовано основні види пакування ювелірних виробів преміум класу. Під час розгляду аналогів та прототипів були встановлені найрозповсюдженіші образи та графічні рішення для брендингу ювелірних компаній. Сформована головна концептуальна ідея. Рішення базується на монограмі з двох букв «N», які формують букву «M». Під час консультацій було обрано один з запропонованих ескізних варіантів, який найбільш вдало буде виглядати як клеймо, яке нанесено на ювелірний виріб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/665
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022 Дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.