Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/670
Назва: Розробка інтер'єрів офісного комплексу фірми "CD Project"
Автори: Кіріяков, В. В.
Ключові слова: інтер'єр
офісні приміщення
простір
комфортна зона.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Кіріяков, В. В. Розробка інтер'єрів офісного комплексу фірми "CD Project" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / В. В. Кіріяков ; наук. керівник ст. викл. Жуков І. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 59 с.
Короткий огляд (реферат): На даний момент дизайн офісних приміщень все більше нагадує домашню атмосферу ніж робочу, оскільки в даних закладах присутні великі спектри функій для задоволення потреб людей, це знижує стресовість, рівень переробки, адже подібні заклади мають в собі ігрові кімнати, кухонні зони, зони відпочинку, приватні кімнати для роботи, та суспільний простір для спільної. Функціонал закладів відображає і дизайнерські рішення водночас. З початку роботи було розглянуто простір моделювання приміщення яким було обрано open space. З урахуванням простору вироблявся концептуальний зміст об’єднаних інтер’єрних стилів постмодернізму і мемфісу. З урахуванням особливостей праці робітників та особливостей самого простору були обрані міцні, практичні, матеріали що довго служать і легкі в очищені. Було обрано освітлення з урахуванням стилістичних ознак та характеристик планування простору. За цими ж принципами був обраний меблевий гарнітур, та було спроектовано ігрова, кухонна, приватна зона та зони для конференцій та засідань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/670
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022 Дизайн



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.