Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/673
Название: Дизайн та верстка каталогу творчих робіт Марії Загурської та Сергія Сірко
Авторы: Загурська, М. С.
Ключевые слова: арт-каталог
авторський проект
дизайн
верстка,
художник
дизайнерський продукт
друкована продукція
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Загурська, М. С. Дизайн та верстка каталогу творчих робіт Марії Загурської та Сергія Сірко : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / М. С. Загурська ; наук. керівник доцент Крижановський В. М. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 77 с.
Краткий осмотр (реферат): Аналізуючи стан печатної продукції художників України важливо зазначити, що ця галузь мало розвинена та має свої недоліки, не досягає певного рівня до сучасних брендових каталогів, які випускаються на постійній стабільній основі в інших країнах. Саме по тій причині була взята тема дизайну та верстки авторського каталогу, так як являється для нас актуальною і дасть змогу на власному прикладі створити проект, який в майбутньому зможе слугувати як презентація творчих робіт. Такий вид художнього видання сконцентрує та впорядкує певну філософію митців та відкриє нові площини для взаємодії та розуміння. Це два виміри, які відкривають нові можливості сприйняття для усіх сторін спостерігання. Тому, досить важливо підібрати доречний візуальний контент. Основна ідея – симбіоз творчості двох митців. Після аналізу аналогів створено прототип, розроблено унікальний каталог творчих робіт.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/673
Располагается в коллекциях:Спеціальність 022 Дизайн



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.