Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/693
Назва: Оцінювання логістичного адміністрування на торговельному підприємстві
Автори: Кошарська, А. І.
Ключові слова: логістичне адміністрування
система управління
логістична система
торговельне підприємство
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Кошарська А. І. Оцінювання логістичного адміністрування на торговельному підприємстві : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. І. Кошарська ; наук. керівник д.е.н., проф. Зайцева О. І. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 91 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена дослідженню логістичного адміністрування на підприємстві та розробці методів його покращення. Сформовано основні засади логістичного адміністрування на торгівельному підприємстві. Розглянуті властивості та структура логістичних систем, зв'язки між основними процесами служби логістики торгового підприємства, класифікація логістичних систем та система управління логістичними функціями торгівельного підприємства. Розглянуті характерні риси та особливості логістичного процесу на підприємстві та особливості проектування логістичних систем на торгівельному підприємстві. Досліджено динаміку основних показників логістичного адміністрування на підприємстві ПП «ЛТ-Офіс». Розроблені та запропоновані методи покращення логістичного адміністрування на торгівельному підприємстві ПП «ЛТ-Офіс».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/693
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 073 Менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.