Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/725
Название: Облік і аудит загальновиробничих витрат на підприємствах (на матеріалах ТОВ «Тачанка»)
Авторы: Кондрат, Д. В.
Ключевые слова: облік
аудит
аналіз
загальновиробничі витрати
сільськогосподарське підприємство
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Кондрат, Д. В. Облік і аудит загальновиробничих витрат на підприємствах (на матеріалах ТОВ «Тачанка») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Кондрат Д. В. ; наук. керівник проф., д.е.н. Сарапіна О. А. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 83 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню обліку і аудиту загальновиробничих витрат на сільськогосподарських підприємствах. Зазначені основні задачі обліку, аудиту та аналізу загальновиробничих витрат на підприємствах, вивчено їх класифікацію відповідно до Національних стандартів обліку та звітності. Розглянуті документальне оформлення, бухгалтерський облік загальновиробничих витрат на сільськогосподарських підприємствах, їх бюджетування, а також питання організації обліку загальновиробничих витрат в умовах функціонування облікових систем. Відображена організація та методика аудиту загальновиробничих витрат на підприємствах, приведені типові порушення, виявлені під час його проведення, представлена методика економічного аналізу загальновиробничих витрат сільгосппідприємства. Досліджено питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, дано загальну характеристику робочого місця і визначено економічну ефективність заходів щодо поліпшення умов і охорони праці на підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/725
Располагается в коллекциях:Спеціальність 071 Облік і оподаткування



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.