Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/748
Title: Капітал підприємства: джерела формування та напрями оптимізації (на матеріалах ПП «Таврійська агро-торговельна компанія»)
Authors: Букай, Т. Д.
Keywords: капітал
власний капітал
позиковий капітал
активний капітал
основний капітал
оборотний капітал
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Букай, Т. Д. Капітал підприємства: джерела формування та напрями оптимізації (на матеріалах ПП «Таврійська агро-торговельна компанія») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Т. Д. Букай ; наук. керівник к.е.н., доц. Волкова О. В. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 89 с.
Abstract: У роботі проведено оцінку структури і динаміку капіталу ПП «Таврійська агро-торговельна компанія», а також коефіцієнтний аналіз його формування та використання. Запропоновано напрямки оптимізації структури капіталу суб’єкта дослідження. З метою проведення дослідження використані дані Державної служби статистики України, фінансові звіти ПП «Таврійська агро-торговельна компанія». У результаті проведеного аналізу було виявлено недоліки використання капіталу та запропоновані напрямки їх усунення, що дасть змогу розрахувати можливості підприємства щодо використання власних та позикових джерел фінансування та знизити рівень фінансового ризику. Також були виявлені фактори, які негативно впливали на динаміку та структуру капіталу ПП «Таврійська агро-торговельна компанія».
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/748
Appears in Collections:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.