Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/750
Назва: Фіскальний потенціал обслуговування та погашення державного боргу України (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі)
Автори: Цегельна, А. С.
Ключові слова: державний борг
гарантований державою борг
дефіцит
боргова політика
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Цегельна, А. С. Фіскальний потенціал обслуговування та погашення державного боргу України (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. С. Цегельна ; наук керівник к.е.н., доц. Новосьолова О. С. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 82 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було проаналізовано поточний стан державного боргу України на основі використання відповідних методів дослідження з урахуванням досвіду вітчизняної та зарубіжної практики. Розроблено модель і проведено рішення задачі на ЕОМ. Проаналізовано структуру та динаміку державного та гарантованого державою боргу. Запропоновано напрями вдосконалення боргової політики, які направлені на підвищення ефективності управління державним боргом України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/750
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.