Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/754
Назва: Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі)
Автори: Ласкава, Н. В.
Ключові слова: оподаткування
податкова система
прямі та непрямі податки
місцеві бюджети
доходи
бюджетна політика
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Ласкава, Н. В. Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Н. В. Ласкава ; наук керівник к.е.н., доц. ЧижоваТ. В. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було досліджено теоретичну базу стосовно процесів становлення, розвитку, функціонування та реформування податкової системи України з урахуванням досвіду вітчизняної та зарубіжної практики. Розроблено модель і проведено рішення задачі на ЕОМ. Проаналізовано структуру та динаміку податкових надходжень до Державного бюджету України. Запропоновано напрями вдосконалення податкової системи, які направлені на підвищення ефективності управління податковою системою України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/754
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.