Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/757
Название: Непрямі податки та їх роль в формуванні доходів бюджету (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі)
Авторы: Губіна, Ю. І.
Ключевые слова: податкова система
непряме оподаткування
непрямі податки
податок на додану вартість
акцизний податок
мито
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Губіна, Ю. І. Непрямі податки та їх роль у формуванні доходів бюджету (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Губіна Ю. І. ; наук. керівник д.е.н., проф. Сідельникова Л. П. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 87 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі бакалавра було проаналізовано структуру та динаміку непрямих податків у складі Зведеного бюджету України; здійснено оцінку непрямих податків, які мобілізуються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі; запропоновано напрями удосконалення системи непрямого оподаткування на основі зарубіжного досвіду. З метою проведення дослідження використані дані Державної казначейської служби України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/757
Располагается в коллекциях:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Губіна Ю.І. Непрямі податки та їх роль в формуванні доходів бюджету.pdf402.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.