Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/813
Название: Використання стандартів як заходу із забезпечення відповідності (на прикладі дитячих іграшок)
Авторы: Карпенко, О. В.
Ключевые слова: стандартизація
іграшки
відповідність
властивості
якість
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Карпенко, О. В. Використання стандартів як заходу із забезпечення відповідності (на прикладі дитячих іграшок) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Карпенко О. В. ; наук. керівник доц., к. т. н. Путінцева С. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 69 с.
Краткий осмотр (реферат): На даний час різко зростає роль стандартизації, як важливої ланки у системі управління технічним рівнем якості продукції – від наукових розробок до експлуатації та утилізації виробів. Стандартизація поєднує науку, техніку і виробництво, сприяє підвищенню якості товарів. Головним завданням стандартизації є створення системи нормативної документації, яка визначає прогресивні вимоги до продукції, що виготовляється для потреб народного господарства, населення, оборони держави та експорту, до її розробки, вироблення та застосування а також, забезпечення контролю за правильністю використання цієї документації. Особливого значення такий контроль набуває, коли він стосується дитячих товарів. Саме забезпечення відповідності дитячих іграшок вимогам щодо безпеки та технічних характеристик, що викладені в Технічному регламенті є запорукою якості даного товару.Тому тема даної кваліфікаційної роботи «Використання стандартів як заходу із забезпечення відповідності (на прикладі дитячих іграшок)» є актуальною. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/813
Располагается в коллекциях:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Карпенко О.В._«ВИКОРИСТАННЯ СТАНДАРТІВ ЯК ЗАХОДУ ІЗ.pdf153.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.