Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826
Назва: Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві
Інші назви: Исследование эффективности применения криообработки в виноделии
Research of efficiency of application of cryoprocessing in winemaking
Автори: Мамай, О. І.
Мамай, О. И.
Mamai, О. І.
Кузьміна, Т. О.,
Білоконь, О. І.
Ключові слова: технології виробництва столових вин
застосування кріообробки виноматеріалів
Дата публікації: вер-2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Мамай, О. І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві / О. І. Мамай, Т. О. Кузьміна, О. І. Білоконь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 74-77.
Серія/номер: УДК 663.252. 31;
Короткий огляд (реферат): Дослідження впливу кріобробки столових вин на їх фізико-хімічні, органолептичні показники і розливостійкість є актуальним.Мета роботи – вдосконалення технології виробництва столових вин із застосуванням кріовпливу. Завдання досліджень: - дослідити вплив заморожування на зміну хімічного складу столових білих і червоних виноматеріалів; - оцінити вплив кріодії на органолептичні показники столових білих і червоних виноматеріалів; - дослідити вплив холоду на стійкість столових виноматеріалів до біологічних помутнінь; - удосконалити технологію столових білих і червоних вин застосовуючи кріовплив. Наукова новизна. Науково обґрунтована доцільність та ефективність застосування кріообробки столових білих і червоних виноматеріалів для поліпшення їх якості і досягнення розливостійкості. Як об'єкти досліджень використовували білі та червоні столові виноматеріали і вина, приготовані з винограду білих сортів (Аліготе, Ркацителі) та червоного сорту – Каберне, які ростуть в південних регіонах України (Херсонщина, Миколаївщина).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мамай О.І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у.pdf154.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.