Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828
Назва: | Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні |
Інші назви: | Инновационный способ замораживания ягод черной смородины в Украине An innovative way of freezing black currant berries in Ukraine |
Автори: | Бобирь, С. В. Бобырь, С. В. Bobyr, S. V. |
Ключові слова: | низькотемпературне заморожування заморожування ягід чорної смородини |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Бібліографічний опис: | Бобирь, С. В. Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні / С. В. Бобирь // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матер. І Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених, 01-26 лютого 2021 р., м. Мелітополь. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 203. |
Серія/номер: | УДК 664.8.037.5; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бобирь С.В. Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної.pdf | 821.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.