Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828
Назва: Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні
Інші назви: Инновационный способ замораживания ягод черной смородины в Украине
An innovative way of freezing black currant berries in Ukraine
Автори: Бобирь, С. В.
Бобырь, С. В.
Bobyr, S. V.
Ключові слова: низькотемпературне заморожування
заморожування ягід чорної смородини
Дата публікації: 2021
Видавництво: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Бобирь, С. В. Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні / С. В. Бобирь // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матер. І Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених, 01-26 лютого 2021 р., м. Мелітополь. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 203.
Серія/номер: УДК 664.8.037.5;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бобирь С.В. Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної.pdf821.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.