Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Назва: | Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу |
Інші назви: | Исследование показателей качества овощефруктового соуса Research quality indicators vegetable-fruit sauce |
Автори: | Стоянова, О. В. Стоянова, О. В. Stoyanova, О. V. Зубкова, К. В. Бобирь, С. В. |
Ключові слова: | обробка сировини овочево-фруктовий соус консервування |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С. |
Бібліографічний опис: | Стоянова, О. В. Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матер. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 78-81. |
Серія/номер: | УДК 664.5:664.87; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стоянова О.В. Дослідження показників якості овочево-фруктового.pdf | 213.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.