Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Назва: Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу
Інші назви: Исследование показателей качества овощефруктового соуса
Research quality indicators vegetable-fruit sauce
Автори: Стоянова, О. В.
Стоянова, О. В.
Stoyanova, О. V.
Зубкова, К. В.
Бобирь, С. В.
Ключові слова: обробка сировини
овочево-фруктовий соус
консервування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Стоянова, О. В. Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матер. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 78-81.
Серія/номер: УДК 664.5:664.87;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.