Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/845
Назва: Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.
Інші назви: Совершенствование технологического процесса получения коньячных спиртов.
Improving the technological process of obtaining cognac alcohols.
Автори: Валько, М. І.
Валько, Н. И.
Valko, M. I
Мамай, О. І.
Халупенко, Д. М.
Ключові слова: сусло
коньячні виноматеріали
регулювання кислотності
коньячні спирти
дріжджові автолізати
сусло
коньячные виноматериалы
регулировка кислотности
коньячные спирты
дрожжевые автолизаты
Дата публікації: 2020
Видавництво: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Валько, М. І. Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів / М. І. Валько, О. І. Мамай, Д. М. Халупенко // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 48-55.
Серія/номер: УДК 663.26;
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження способів поліпшення якості напоїв коньячного типу. Проведено аналізи хімічного складу досліджуваних сусла і виноматеріалів. Досліджувався вплив способу регулювання кислотності сусла і виноматеріалів на основні якісні показники коньячних спиртів. Також досліджено використання дріжджових автолізатів для поліпшення якості коньячних спиртів. Проведены исследования способов улучшения качества напитков коньячного типа. Проведены анализы химического состава испытуемых сусла и виноматериалов. Исследовалось влияние способа регулирование кислотности сусла и виноматериалов на основные качественные показатели коньячных спиртов Также исследовано использование дрожжевых автолизатов для улучшения качества коньячных спиртов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/845
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.