Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/852
Назва: Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн.
Інші назви: Исследование винограда для производства белого специального вина типа портвейн.
Doslidzhennya grapes for the production of white special wines such as port
Автори: Валько, М. І.
Валько, Н. И.
Valko, M. I
Прудцька, Є. А.
Ключові слова: аналіз виноматеріалів
технологія білих спеціальних вин типу портвейн
анализ виноматериалов
технология белых специальных вин типа портвейн
analysis of wine materials
technology of white special wines such as port
Дата публікації: 2020
Видавництво: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Валько, М. І. Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн / М. І. Валько, Є. А. Прудцька // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 70-74.
Серія/номер: УДК 663.227/.253.;
Короткий огляд (реферат): Згідно технологічних інструкцій для виробництва спеціальних вин можуть бути використані як класичні, так і нові сорти винограду, районовані в даному регіоні. Однак доцільність впровадження перспективних сортів у виробництво спеціальних вин не доведена через відсутність науково обґрунтованих технологій. Літературний огляд показав, що сучасні виробничо-економічні умови припускають переорієнтацію споживачів від імпортних товарів в сторону вітчизняних. Посилення конкурентоспроможності виноробної продукції за рахунок розширення асортименту та підвищення її якості – основний аргумент, що спонукає споживачів купувати нову продукцію. Согласно технологическим инструкциям по производству специальных вин могут быть использованы как классические, так и новые сорта винограда, районированные в данном регионе. Однако целесообразность внедрения перспективных сортов в производство специальных вин не доказано из-за отсутствия научно обоснованных технологий. Литературный обзор показал, что современные производственно-экономические условия предполагают переориентацию потребителей от импортных товаров в сторону отечественных. Усиление конкурентоспособности винодельческой продукции за счет расширения ассортимента и повышения ее качества – основной аргумент, побуждающий потребителей покупать новую продукцию. According to the technological instructions for the production of special wines can be used both classic and new grape varieties, zoned in the region. However, the feasibility of implementation promising varieties in the production of special wines has not been proven due to the lack of scientifically sound technologies. Literary review showed that modern production and economic conditions suggest a reorientation of consumers from imported goods to domestic ones. Strengthening the competitiveness of the winery products by expanding the range and improving its quality - the main argument that encourages consumers to buy new products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/852
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Валько М.І. Дослідження винограду для виробництва білого.pdf231.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.