Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/873
Назва: Дослідження та удосконалення засобів енергозбереження у промислових пральних машинах
Автори: Темрієнко, В. В
Ключові слова: дослідження
удосконалення
енергозбереження
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Темрієнко, В. В. Дослідження та удосконалення засобів енергозбереження у промислових пральних машинах: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Темрієнко ; наук керівник доц., д.т.н., Дмитрієв Д. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 47с.
Короткий огляд (реферат): В роботі на основі розгляду основних типів і характеристик промислових центрифуг, аналізу напрямків підвищення енергоефективності обладнання, опису конструкції та технічні характеристики прототипу, проведені розрахунки геометричних параметрів ротора центрифуги, основних кінематичних характеристик, силовий розрахунок при нерівномірному завантаженні ротора, визначенно потрібну потужності на валу ротора в період усталеного обертання. Також на основі аналізу та визначання дослідження структури енергоспоживання та заходів енергозбереження запропонована схема повторного використання єнергії енерціі ротора для його розгону в наступному циклі роботи центрифуги.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/873
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 133 Галузеве машинобудування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.