Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/976
Назва: Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах ФОП «All Tours»)
Автори: Кравченко, Є. Є.
Ключові слова: діяльність підприємства
послуги
конкурентоспроможність
шляхи підвищення конкурентоспроможності
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Кравченко, Є. Є. Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах ТА «ALL Tours») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. С. Кравченко ; наук. керівник доц., к.е.н. Воскресенська О. Є. – Херсон : ХНТУ, 2021. –100с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра присвячена науковому обґрунтуванню шляхів підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства. У роботі розглянуто теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності діяльності туристичних підприємств. Висвітлено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств туристичної галузі. Досліджено стан та перспективи розвитку туризму в умовах світової пандемії. Проведено аналіз рівня конкурентоспроможності досліджуваного підприємства. Надано рекомендації щодо підвищення рівня конкурентоспроможності ФОП «All Tours».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/976
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 073 Менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.