Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/976
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах ФОП «All Tours») |
Автори: | Кравченко, Є. Є. |
Ключові слова: | діяльність підприємства послуги конкурентоспроможність шляхи підвищення конкурентоспроможності |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Кравченко, Є. Є. Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах ТА «ALL Tours») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. С. Кравченко ; наук. керівник доц., к.е.н. Воскресенська О. Є. – Херсон : ХНТУ, 2021. –100с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра присвячена науковому обґрунтуванню шляхів підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства. У роботі розглянуто теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності діяльності туристичних підприємств. Висвітлено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств туристичної галузі. Досліджено стан та перспективи розвитку туризму в умовах світової пандемії. Проведено аналіз рівня конкурентоспроможності досліджуваного підприємства. Надано рекомендації щодо підвищення рівня конкурентоспроможності ФОП «All Tours». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/976 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко Є.Є. Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства 6МНба.pdf | 814.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.