Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982
Назва: Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод»)
Автори: Медведєва, І. М.
Ключові слова: адаптаційні можливості
системи управління адаптацією
ринкова стійкість
комплексний показник
хлібопекарська галузь
підприємство
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Медведєва, І. М. Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. М. Медведєва. ; наук. керівник проф., д.е.н., Джерелюк Ю. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. –98с.
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було визначено сутність поняття та класифікація змін у середовищі функціонування підприємства; сформульовано теоретичні засади адаптаційних можливостей підприємств до змін; обґрунтовано необхідність формування системи управління адаптацією підприємств до змін з точки зору забезпечення ринкової стійкості підприємства; обґрунтовано методичний підхід до оцінювання адаптаційних можливостей та передумов формування системи управління адаптацією підприємства до змін; проведено розрахунок комплексного показника ринкової стійкості підприємства; визначено вплив адаптаційних можливостей підприємства на його ринкову стійкість; економічно обґрунтовано заходи щодо забезпечення ринкової стійкості підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 075 Маркетинг



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.