Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Юлія Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-02-08T18:17:03Z-
dc.date.available2024-02-08T18:17:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКравченко, Ю. С. Удосконалення складу губної помади : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Кравченко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 88с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1035-
dc.description.abstractЗапропоновано удосконалений рецепт помади за рахунок додавання до класичного рецепту азулену, ланоліну та комплексу вітамінів. Досліджено органолептичні показники отриманої губної помади. Встановлено, що удосконалена губна помада відрізняється від класичної за кольором, інші показники відповідають вимогам нормативної документації. Запроновано принципову технологічну та машинно-апаратурну схему виробництва губної помади. Наведено основні вимоги до пакування, маркування, транспортування і зберігання одержаного косметичного виробу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectГубна помада,uk_UA
dc.subjectкосметика,uk_UA
dc.subjectорганолептичні показники,uk_UA
dc.subjectазулен,uk_UA
dc.subjectвітаміни,uk_UA
dc.subjectланолін.uk_UA
dc.titleУдосконалення складу губної помадиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко Ю. С. Удосконалення складу губної помади.pdf422.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.