Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Матеріали конференцій
Монографії
Навчальні видання
Статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I.
;
Стоянова, О. В.,
;
Зубкова, К. В.,
;
Бобирь, С. В.
2021
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Стоянова, О. В.
;
Зубкова, К. В
;
Бобирь, С. В.
Перегляд
Автор
2
Бобирь, С. В.
2
Валько, М. І.
2
Валько, Н. И.
1
Valko, M. I
1
Valko, M. I.
1
Зубкова, К. В
1
Зубкова, К. В.,
1
Стоянова, О. В.
1
Стоянова, О. В.,
Тема
2
quality
2
stevioside
2
качество
2
компот
2
рецептура
2
стевиозид
2
стевіозид
2
якість
1
canned food
1
chemical composition
.
далі >
за датою випуску
2
2021
Has File(s)
2
true