Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1064
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поплевічев, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-18T13:25:58Z | - |
dc.date.available | 2024-02-18T13:25:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Поплевічев, А. О. Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. О. Поплевічев ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 102 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1064 | - |
dc.description.abstract | В роботі встановлено, що надання хлібним виробам бажаних функціональних властивостей можливо шляхом цілеспрямованої оптимізації їх хімічного складу функціональними інгредієнтами. Обґрунтована доцільність використання житнього борошна і соняшникового насіння для виробництва хліба функціонального призначення. Для виробництва житнього хліба з додаванням соняшникового насіння обрано трьохфазний спосіб приготування тіста (заварка – закваска – тісто). В роботі розроблена принципова і технологічна схеми виробництва, запропоновано сучасне обладнання. Виконано розрахунок виходу хлібних виробів і пофазних рецептур. Складена схема технохімічного контролю, розглянуто програми-передумови, розроблено план НАССР. Проведена експертиза хліба житнього з додаванням соняшникового насіння виробництва приватної пекарні (м. Дніпро). Проведено аналіз умов праці на хлібопекарському виробництві. Запропоновано заходи щодо усунення потенційно небезпечних та шкідливих факторів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Хліб житній, | uk_UA |
dc.subject | соняшникове насіння, | uk_UA |
dc.subject | технологічна експертиза, | uk_UA |
dc.subject | якість, | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Поплевічев А. О. Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння.pdf | 564.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.