Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВірко, Дар`я Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-02-27T10:37:03Z-
dc.date.available2024-02-27T10:37:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВірко, Д. С. Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти « магістр» / Д. С. Вірко ; керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1128-
dc.description.abstractМета дослідження — удосконалення технології бурякового напою шляхом додавання імбиру з використанням способу ферментації. В дослідженні пропонується спосіб виготовлення бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру, збагаченого бактеріями Lactobacillus asidophillus. Об'єктом дослідження є технологічні процеси ферментованого напою з буряку та імбиру. Предметом дослідження: буряк столовий, кореня імбиру, рецептура. В магістерській кваліфікаційній роботі розроблена рецептура нового виду консервів. В роботі проведено порівняльний аналіз хіміко-технологічних властивостей нових районованих сортів столових буряків та імбиру. Обгрунтовано вибір технологічних процесів та розроблено технологічну схему виробництва овочевого напою ферментованого. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продукту. Практичне значення одержаних результатів полягає в створенні нового продукту, який має високі органолептичні показники, біологічну цінність та профілактичні властивості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБуряк столовий,uk_UA
dc.subjectімбир,uk_UA
dc.subjectферментація,uk_UA
dc.subjectкупажування,uk_UA
dc.subjectрецептура,uk_UA
dc.subjectрН,uk_UA
dc.subjectтехнологічна схема,uk_UA
dc.subjectкислотність,uk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleДослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбируuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.