Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГончаренко, Катерина Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-02-27T14:08:17Z-
dc.date.available2024-02-27T14:08:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГончаренко, К. С. Дослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукції : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. С. Гончаренко ; керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2023.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1138-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра присвячена питанням підготовки сировини для легкої промисловості та дослідженню зміни її якісних характеристик. Темою роботи є дослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукції. Об’єктом дослідження є сировина льону- довгунця. Предметом дослідження є процеси збирання та приготування лляної трести. Метою роботи є визначення найкращих можливостей підготовки сировини льону-довгунця та приготування лляної трести. У роботі розглянуто властивості льону, подано загальну характеристику стадій його вирощування, розкрито технологію вирощування та збирання льону- довгунця та визначено біологічні процеси приготування трести. У основній частині роботи аналізуються технологічні особливості збирання льону та приготування трест. У методичній частині та частині аналізу результатів досліджень розкрито методику проведення досліджень та зроблено оцінка ефективності норм і строків отримання трести льону-довгунця. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що кращим строком розстилу соломи льонопродукції є третя декада липня. Розстил соломи в більш пізні строки призводить до збільшення тривалості вилежування, до зменшення виходу волокна та зниження його якості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЛуб’яна сировина,uk_UA
dc.subjectльон-довгунець,uk_UA
dc.subjectволокно,uk_UA
dc.subjectдослідження,uk_UA
dc.subjectвиробництво,uk_UA
dc.subjectзбирання,uk_UA
dc.subjectприготуванняuk_UA
dc.titleДослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 182 Товарознавство, стандартизація та сертифікація виробів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.