Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1138
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончаренко, Катерина Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T14:08:17Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T14:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гончаренко, К. С. Дослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукції : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. С. Гончаренко ; керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1138 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра присвячена питанням підготовки сировини для легкої промисловості та дослідженню зміни її якісних характеристик. Темою роботи є дослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукції. Об’єктом дослідження є сировина льону- довгунця. Предметом дослідження є процеси збирання та приготування лляної трести. Метою роботи є визначення найкращих можливостей підготовки сировини льону-довгунця та приготування лляної трести. У роботі розглянуто властивості льону, подано загальну характеристику стадій його вирощування, розкрито технологію вирощування та збирання льону- довгунця та визначено біологічні процеси приготування трести. У основній частині роботи аналізуються технологічні особливості збирання льону та приготування трест. У методичній частині та частині аналізу результатів досліджень розкрито методику проведення досліджень та зроблено оцінка ефективності норм і строків отримання трести льону-довгунця. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що кращим строком розстилу соломи льонопродукції є третя декада липня. Розстил соломи в більш пізні строки призводить до збільшення тривалості вилежування, до зменшення виходу волокна та зниження його якості. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Луб’яна сировина, | uk_UA |
dc.subject | льон-довгунець, | uk_UA |
dc.subject | волокно, | uk_UA |
dc.subject | дослідження, | uk_UA |
dc.subject | виробництво, | uk_UA |
dc.subject | збирання, | uk_UA |
dc.subject | приготування | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 182 Товарознавство, стандартизація та сертифікація виробів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гончаренко К. С. Дослідження впливу терміну збирання льону та способів приготування трести на якість волокнистої продукції.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.