Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1144
Title: Облік, аудит та аналіз витрат на виконання робіт за будівельними контрактами : теорія і практика (на матеріалах ТОВ «СМП-ЮГ»)
Authors: Маліновська, Поліна Борисівна
Keywords: Витрати,
облік,
аудит,
аналіз,
будівельне підприємство
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Маліновська, П. Б. Облік, аудит та аналіз витрат на виконання робіт за будівельними контрактами : теорія і практика (на матеріалах ТОВ «СМП-ЮГ») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Б. Маліновська ; наук. керівник доц., канд. екон. наук О. М. Єремян. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 157 с.
Abstract: В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було вирішено комплекс питань, пов’язаних з удосконаленням обліку, аудиту та аналізу витрат на виконання робіт за будівельними контрактами на підприємствах. Удосконалено організаційно - методологічні аспекти обліку, аудиту та аналізу витрат на виконання робіт за будівельними контрактами. Розроблено індивідуальну внутрішню звітність, форми бюджетів витрат на якість та графік документообігу на підприємстві. Запропоновано робочі документи аудитора та напрями здійснення аудиту кошторисної документації. Рекомендовано проводити горизонтальний та вертикальний аналіз звітності підприємства та дискримінаційний аналіз ймовірності настання банкрутства.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1144
Appears in Collections:Спеціальність 071 Облік і оподаткування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.