Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1150
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСигида, Микола Олегович-
dc.date.accessioned2024-03-25T13:03:24Z-
dc.date.available2024-03-25T13:03:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСигида, М. О. Використання консолідованої інформації для підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом оптимізації асортименту товарів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Сигида ; наук. керівник доц., канд. техн. наук С. В. Вишемирська. – Херсон : ХНТУ, 2023. - 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1150-
dc.description.abstractДипломна робота має на меті вивчення та розробку стратегій використання консолідованої інформації для оптимізації асортименту товарів на підприємстві. Робота розглядає важливі аспекти аналізу та збору даних з для оптимізації формування асортименту товарів. Основний акцент роботи зосереджено на визначенні оптимального асортименту товарів як стратегічного інструменту для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Застосування методів аналізу та моделювання допомагає розробити рекомендації щодо ефективного управління асортиментом, забезпечуючи оптимальні результати для підприємства в умовах конкурентного ринкового середовища. Робота визначає практичні аспекти впровадження запропонованих стратегій та надає рекомендації для підприємств, що прагнуть підвищити свою конкурентоспроможність через раціональне управління асортиментом товарів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонсолідована інформація,uk_UA
dc.subjectоптимізація асортименту товарів,uk_UA
dc.subjectаналіз даних,uk_UA
dc.subjectрекомендація асортиментуuk_UA
dc.titleВикористання консолідованої інформації для підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом оптимізації асортименту товарівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 122 Консолідована інформація



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.