Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоловинський, Д. О.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:04:10Z-
dc.date.available2024-09-25T07:04:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПоловинський, Д. О. Проєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. О. Половинський ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 87с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1305-
dc.description.abstractВ даній кваліфікаційній роботі бакалавра представлено проєкт цеху з виробництва консервів в смт.Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рік. Передбачено виробництво двох асортиментів, а саме: Кабачки нарізані кружечками, обсмажені в томатному соусі - 32 тоб/зміну; Сік з лохини з цукром -20 тоб/зміну. Актуальність теми: одним з напрямків розвитку виробництва харчової продукції комплексна переробка продукції рослинного походження, зниження втрат під час її виробництва, покращення апаратурного оформлення технологічних процесів, випуск нових видів продукції з пролонгованими термінами зберігання, підвищеною харчовою і біологічною цінністю, функціонального призначення. 3 метою поліпшення ефективності роботи підприємств і підвищення продуктивності праці необхідна механізація й автоматизація виробництва з урахуванням впровадження надалі автоматизованих систем управління технологічними процесами. Новизна роботи: основним завданням при проєктуванні даного виробництва консервів було забезпечення якості та готової продукції, які залежать від чіткого дотримання технологічних параметрів виробництва, технічного рівня виробництва, контролю якості готової продукції. Практична цінність роботи: в даній роботі приділено особливу увагу технології виробництва, яка впливає на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічного процесу виробництва харчової продукції, характеристиці технологічних схем, показникам якості, особливостям зберігання готової продукції. За рахунок чого отримано продукцію відмінної якості, яка може бути також експортована в країни ЄС.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectбанкаuk_UA
dc.subjectконсерваuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва консервів в смт. Білозерка Херсонської області потужністю 10 мільйонів облікових банок за рікuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.