Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Спеціальність 181 Харчові технології
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Чабанова, Н. Р.
2020
Оцінка показників якості варених ковбасних виробів
Водяницька, З. М
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Єщенко, К. О.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Гром, Г.А.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих
Яловенко, К.О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Discover
Author
1
Водяницька, З. М
1
Гром, Г.А.
1
Чабанова, Н. Р.
1
Яловенко, К.О.
1
Єщенко, К. О.
Subject
1
безпека
1
гриби шампіньйони
1
маринування
1
нерафінована олія
1
стерилізація
1
технологічна експертиза
1
технології виробництва
1
якість
Date issued
5
2020
Has File(s)
5
true