Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТичина, А. С.-
dc.date.accessioned2024-09-25T07:04:38Z-
dc.date.available2024-09-25T07:04:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТичина, А. С. Проект цеху переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. С. Тичина ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 127с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1308-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі спроектована технологія переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів, з використанням інноваційних технологічних рішень. Описані характеристика сировини і допоміжних матеріалів. Пропонується асортимент готової продукції. Технологічна схема переробки винограду на коньячні та кріплені виноматеріали спроектована згідно сучасних вимог до виробництва, з використанням устаткування кращих європейських виробників. Особливістю прийнятої технології є поточність технологічних процесів від переробки винограду до отримання виноматеріалів. Розроблена схема прискореного освітлення сусла без проведення сульфітації, з використанням охолодження і сепараторів. Проведені технологічні розрахунки продуктів і допоміжних матеріалів, розрахунок кількості та підбір технологічного устаткування. Виконані розрахунки енергетичної сировини (пари, холоду, води й електроенергії). Розглянуті особливості технохімічного й мікробіологічного контролю. Визначені небезпечні чинники виробництва, розроблені способи запобігання їх виникнення і моніторингу. Спроектовано схему автоматизації технологічних процесів переробки винограду і освітлення сусла. Розроблені рішення по будівництву головного виробничого корпусу, спроектований генеральний план підприємства. Розглянуті основні питання інженерії безпеки і охорони навколишнього середовища.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПроектуванняuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectкупажuk_UA
dc.titleПроект цеху переробки винограду з виробництвом коньячних та кріплених виноматеріалів продуктивністю 2500 т/сезонuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.