Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніколаєнко, М. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-07T09:23:37Z | - |
dc.date.available | 2024-10-07T09:23:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ніколаєнко, М. Р. Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Р. Ніколаєнко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаної продукції, оцінки її споживних властивостей, розвитку нормативно-правової бази та контролю якості таких виробів. Темою роботи є дослідження проблем розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаних товарів та визначення їх якості. Об’єктом дослідження є лікеро- горілчана продукція. Предметом дослідження є формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв. Метою роботи є проведення товарознавчої оцінки лікеро-горілчаних виробів. У роботі розглянуто споживні властивості лікеро-горілчаних виробів, подано загальну характеристику та класифікацію алкогольних напоїв, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються законодавчі вимоги та стандарти якості лікеро-горілчаних напоїв, тенденції розвитку ринку алкогольної продукції, оцінка якості алкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що вміст спирту залежить від якості сировини, технології виготовлення та терміну витримки. Це доводить те, що кожен лікеро-горілчаний виріб може різнитися між собою. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Лікеро-горілчана продукція | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | властивості | uk_UA |
dc.subject | стандарт | uk_UA |
dc.title | Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ніколаєнко М. Р. Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв.pdf | 514.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.