Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНіколаєнко, М. Р.-
dc.date.accessioned2024-10-07T09:23:37Z-
dc.date.available2024-10-07T09:23:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНіколаєнко, М. Р. Формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Р. Ніколаєнко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1333-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаної продукції, оцінки її споживних властивостей, розвитку нормативно-правової бази та контролю якості таких виробів. Темою роботи є дослідження проблем розвитку вітчизняного ринку лікеро-горілчаних товарів та визначення їх якості. Об’єктом дослідження є лікеро- горілчана продукція. Предметом дослідження є формування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоїв. Метою роботи є проведення товарознавчої оцінки лікеро-горілчаних виробів. У роботі розглянуто споживні властивості лікеро-горілчаних виробів, подано загальну характеристику та класифікацію алкогольних напоїв, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються законодавчі вимоги та стандарти якості лікеро-горілчаних напоїв, тенденції розвитку ринку алкогольної продукції, оцінка якості алкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що вміст спирту залежить від якості сировини, технології виготовлення та терміну витримки. Це доводить те, що кожен лікеро-горілчаний виріб може різнитися між собою.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЛікеро-горілчана продукціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.titleФормування споживних властивостей та оцінка якості лікеро-горілчаних напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.