Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1342
Название: | Оцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринку |
Авторы: | Семенюк, В. В. |
Ключевые слова: | Апельсиновий сік якість властивості концентрат продукт |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Семенюк, В. В. Оцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. В. Семенюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра «Оцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринку» присвячена питанням розвитку національного ринку консервованих соків плодоягідної продукції, оцінки споживних властивостей та якості апельсинового соку, розвитку вітчизняної нормативно-правової бази. Метою роботи є дослідження сучасного асортименту апельсинового соку, що реалізується на вітчизняному ринку, оцінка його споживчих властивостей та якісних характеристик. Об’єктом дослідження є апельсиновий сік. Предметом дослідження є оцінка якості апельсинового соку, що реалізується в торговельній мережі на півдні України. У роботі розглянуто споживні властивості апельсинового соку, подано загальну характеристику та класифікацію плодово-ягідних соків, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються стан споживчого ринку апельсинового соку в Україні, стандарти якості плодово-ягідних напоїв, розкрито етапи виготовлення та формування асортименту продукції, проводиться оцінка якості апельсинового соку різних виробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що ТОВ «Сандора» може реалізовувати свою продукцію не лише на внутрішньому ринку, а й просувати її за межі країни. Також в результаті проведених досліджень було виявлено, що всі інші зразки апельсинового соку повністю відповідають вимогам нормативно-технічної документації, що обумовлено, насамперед, впровадженням на підприємствах їх виробництва сертифікованої системи управління якістю (відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001-2001) або безпечністю харчових продуктів (ХАССП). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1342 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Семенюк В. В. Оцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринку.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.