Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1563
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Плохотник, В. С.
Ключові слова: Конкурентоспроможність
аграрні підприємства
PEST-аналіз
QUEST-аналіз
оцінка конкурентоспроможності підприємства
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Плохотник, В. С. Підвищення конкурентоспроможності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. С. Плохотник ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Н. М. Олійник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретико-методичні аспекти конкурентоспроможності підприємства; проведено аналіз діяльності та виконано діагностику рівня конкурентоспроможності аграрного підприємства ТОВ «АГРАРНА ЗОНА»; визначено шляхи підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1563
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 051 Економіка



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.