Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНовікова, О. В.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:53:42Z-
dc.date.available2025-02-26T13:53:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНовікова, О. В. Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. В. Новікова ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1647-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині наведена структура виробництва основних борошняних кондитерських виробів та визначено напрямки розвитку вітчизняних кондитерських підприємств. Розглянуто асортимент печива, проаналізовано дефекти та причини їх появи. В технологічній частині приведена характеристика основної та допоміжної сировини, обрана рецептура та запропонована технологія виробництва вівсяного печива. Здійснено вибір обладнання. Виконано технологічні розрахунки. Наведена схема хіміко-технологічного контролю. На основі ідентифікованих небезпечних чинників та аналізу ризиків визначено критичні контрольні точки виробництва вівсяного печива, розроблено процедури моніторингу та корегувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники зразків вівсяного печива. Виконано розрахунок енергетичної цінності обраних зразків. Здійснена експертна оцінка за 5-бальною шкалою їх споживчих характеристик. На підставі аналізу робочого місця складено перелік шкідливих та небезпечних виробничих факторів при виробництві борошняних кондитерських виробів. Визначено шляхи їх усунення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКондитерські виробиuk_UA
dc.subjectпечивоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectдефекти виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectхіміко-технологічний контрольuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectорганолептичні дослідженняuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печиваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.