Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСигида, М. О.-
dc.date.accessioned2025-02-27T12:09:39Z-
dc.date.available2025-02-27T12:09:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСигида, М. О. Використання консолідованої інформації для підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом оптимізації асортименту товарів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Сигида ; наук. керівник доц., канд. техн. наук С. В. Вишемирська. – Херсон : ХНТУ, 2023. ‒ 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1681-
dc.description.abstractДипломна робота має на меті вивчення та розробку стратегій використання консолідованої інформації для оптимізації асортименту товарів на підприємстві. Робота розглядає важливі аспекти аналізу та збору даних з для оптимізації формування асортименту товарів. Основний акцент роботи зосереджено на визначенні оптимального асортименту товарів як стратегічного інструменту для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Застосування методів аналізу та моделювання допомагає розробити рекомендації щодо ефективного управління асортиментом, забезпечуючи оптимальні результати для підприємства в умовах конкурентного ринкового середовища. Робота визначає практичні аспекти впровадження запропонованих стратегій та надає рекомендації для підприємств, що прагнуть підвищити свою конкурентоспроможність через раціональне управління асортиментом товарів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонсолідована інформаціяuk_UA
dc.subjectоптимізація асортименту товарівuk_UA
dc.subjectаналіз данихuk_UA
dc.subjectрекомендація асортиментуuk_UA
dc.titleВикористання консолідованої інформації для підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом оптимізації асортименту товарівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 122 Комп’ютерні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.