Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1741
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГумен, О. В.-
dc.date.accessioned2025-03-20T13:27:31Z-
dc.date.available2025-03-20T13:27:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГумен, О. В. Аналіз асортименту та експертиза якості карамельних виробів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережі : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Гумен ; наук. керівник д-р техн. наук, проф. А. Ю. Горбовий ‒ Хмельницький : ХНТУ, 2024.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1741-
dc.description.abstractАктуальність теми полягає, перш за все, у тому, що з усього різноманіття карамельних виробів далеко не всі асортиментні позиції відрізняються регулярним попитом та високою якістю. Загалом нові види карамелі слід створювати на основі аналізу діючого асортименту для виключення дублювання та необґрунтованого розширення асортименту однотипних продуктів, забезпечення високої якості, харчової та біологічної цінності, з урахуванням раціонального використання сировини, технологічності та ефективності виробництва, використання сучасних пакувальних матеріалів. Метою написання кваліфікаційної роботи є аналіз асортименту карамельних виробів та визначення рівня їх якості. Об'єктом дослідження є карамельні вироби. Предметом дослідження є процес проведення експертизи якості карамелі та аналізу асортименту. В першому розділі проведено аналіз літературних джерел за темою роботи; в другому розділі проведено дослідження асортименту карамельних виробів, які реалізуються у роздрібній торговельній мережі та надано рекомендації торговельним щодо формування асортименту. У третьому розділі проведено експертизу якості карамельних виробів та встановлено відповідність досліджуваних зразків вимогам нормативно-технічної документації. За результатами дослідження зроблено висновки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЯкістьuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectкарамельні виробиuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.titleАналіз асортименту та експертиза якості карамельних виробів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.