Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1742
Назва: | Дослідження показників якості молочних товарів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережі |
Автори: | Єськов, І. В. |
Ключові слова: | Якість показники якості молоко властивості |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Єськов, І. В. Дослідження показників якості молочних товарів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережі : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. В. Єськов ; наук. керівник д-р техн. наук, проф. А. Ю. Горбовий. ‒ Хмельницький : ХНТУ, 2024. |
Короткий огляд (реферат): | Рівень споживання молочних продуктів із мас-маркету значно перевищує споживання сільськогосподарської продукції, основна увага під час оцінки молока та молочних продуктів має бути направлено на продукцію із мереж роздрібної торгівлі. Із урахуванням біологічних властивостей та високої потреби населення у доброякісній молочній продукції необхідний аналіз якості питного молока як одного із основних продуктів споживчого кошика. Метою роботи було дослідження якості питного молока, що реалізується у роздрібно-торговельній мережі м. Хмельницький. Об'єктом дослідження у роботі обрано 5 зразків питного молока, яке реалізується у роздрібній торговельній мережі. Предметом дослідження є процес визначення показників якості питного молока. Методи дослідження, які було використано під час виконання роботи - систематизації та класифікації, порівняльний метод, органолептичні та фізико-хімічні методи визначення показників якості молока, статистичний метод для обробки результатів проведених досліджень. У першому розділі проведено огляд літератури за темою роботи, я якому проведено аналіз ринку молочних товарів, технологію виготовлення молока, його властивості та фальсифікацію. У другому розділі охарактеризовано загальну методику проведення дослідження. У третьому розділі проведено дослідження органолептичних та фізико-механічних показників якості молока різних торговельних марок вітчизняного виробництва, які реалізуються у роздрібній торговельній мережі. У четвертому розділі розглянуто фактори ризику, які впливають на якість молока та надано рекомендації щодо підвищення його якості. За результатами роботи зроблено висновки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1742 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єськов І .В. Дослідження показників якості молочних товарів, які реалізуються ...pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.