Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1810
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГордієнко, А. С.-
dc.date.accessioned2025-03-28T11:45:57Z-
dc.date.available2025-03-28T11:45:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГордієнко, А. С. Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. С. Гордієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1810-
dc.description.abstractРозроблено рецептуру шампуню з додаванням водних екстрактів квітів липи, квітів ромашки та листя подорожника. Введення до складу шампуню екстрактів лікарських рослин має покращити стан волосся та шкіри голови за рахунок активних компонентів рослинної сировини. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники приготованого засобу. Показано, що одержаний шампунь має приємний аромат, а також достатньо високі показники піноутворюючої здатності, стійкості та кратності піни та рН, що лежать в межах, прописаних в нормативній документації. Запропоновано машинно-апаратурну схему одержання водних екстрактів та приготування шампуню на основі водних екстрактів лікарських рослин.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectШампуньuk_UA
dc.subjectрослинні екстрактиuk_UA
dc.subjectкосметикаuk_UA
dc.subjectпіномиючі засобиuk_UA
dc.titleРозробка рецептури та технології приготування шампуню для волоссяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.