Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1810
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гордієнко, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-28T11:45:57Z | - |
dc.date.available | 2025-03-28T11:45:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гордієнко, А. С. Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. С. Гордієнко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1810 | - |
dc.description.abstract | Розроблено рецептуру шампуню з додаванням водних екстрактів квітів липи, квітів ромашки та листя подорожника. Введення до складу шампуню екстрактів лікарських рослин має покращити стан волосся та шкіри голови за рахунок активних компонентів рослинної сировини. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники приготованого засобу. Показано, що одержаний шампунь має приємний аромат, а також достатньо високі показники піноутворюючої здатності, стійкості та кратності піни та рН, що лежать в межах, прописаних в нормативній документації. Запропоновано машинно-апаратурну схему одержання водних екстрактів та приготування шампуню на основі водних екстрактів лікарських рослин. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Шампунь | uk_UA |
dc.subject | рослинні екстракти | uk_UA |
dc.subject | косметика | uk_UA |
dc.subject | піномиючі засоби | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гордієнко А. С. Розробка рецептури та технології приготування шампуню для волосся.pdf | 539.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.