Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвенко, Г. А.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:15:23Z-
dc.date.available2025-03-28T12:15:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄвенко, Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Г. А. Євенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818-
dc.description.abstractВ роботі проведено аналіз ринку купажованих олій в Україні та вимог щодо якості та безпеки купажованої рослинної олії. Розроблено алгоритм технологічної експертизи купажованих рослинних олій відповідно до законодавчих вимог та загальну схему комплексної експертизи купажованої олії. Розроблено загальну схему отримання купажованих рослинних олій, апаратурно-технологічну схема отримання двокомпонентних купажованих рослинних олій, схему технохімічного контролю та основні процедури технохімічного контролю процесу купажування. Проведено дослідження маркування, органолептичних та основних фізико-хімічних показників 3 зразків соняшниково-оливкового міксу різних торгових марок, які реалізуються в Україні. Проведено аналіз жирнокислотного складу та залишкових кількостей пестицидів в зразках купажованої олії. Проведено кваліметричну експертизу зразків та визначено комплексний показник якості зразків купажованої олії за допомогою адитивної моделі комплексної оцінки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКупажуванняuk_UA
dc.subjectолії купажованіuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectзалишкова кількість пестицидівuk_UA
dc.subjectкваліметрична експертизаuk_UA
dc.subjectкомплексний показник якостіuk_UA
dc.titleДослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олійuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.