Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорольова, О. М.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:31:38Z-
dc.date.available2025-03-28T12:31:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорольова, О. М. Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. М. Корольова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 115 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1822-
dc.description.abstractТоматний соус є важливим елементом в раціоні харчування людини, оскільки він є популярним способом зберегти томатну продукцію та забезпечити поживними речовинами в осінньо-зимовий період. В роботі охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку ринку томатних соусів в Україні та світі. В технологічній частині описано схему виробництва томатного соусу, проведено основні технологічні розрахунки сировини, підібрано обладнання для обраної схеми виробництва томатного соусу, розроблено схему хіміко-технологічного контролю, на основі якої були визначені основні небезпечні фактори та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено приготування томатного соусу «Українського традиційного домашнього» з додаванням функціональних інгредієнтів. Проведено аналіз умов праці на виробництві, вказані основні небезпечні фактори, які присутні на виробництві та вивчені основні види інструктажів з охорони праці.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectТоматиuk_UA
dc.subjectтоматні соусиuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UA
dc.titleФормування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.