Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1822
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корольова, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-28T12:31:38Z | - |
dc.date.available | 2025-03-28T12:31:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корольова, О. М. Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. М. Корольова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 115 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1822 | - |
dc.description.abstract | Томатний соус є важливим елементом в раціоні харчування людини, оскільки він є популярним способом зберегти томатну продукцію та забезпечити поживними речовинами в осінньо-зимовий період. В роботі охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку ринку томатних соусів в Україні та світі. В технологічній частині описано схему виробництва томатного соусу, проведено основні технологічні розрахунки сировини, підібрано обладнання для обраної схеми виробництва томатного соусу, розроблено схему хіміко-технологічного контролю, на основі якої були визначені основні небезпечні фактори та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено приготування томатного соусу «Українського традиційного домашнього» з додаванням функціональних інгредієнтів. Проведено аналіз умов праці на виробництві, вказані основні небезпечні фактори, які присутні на виробництві та вивчені основні види інструктажів з охорони праці. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Томати | uk_UA |
dc.subject | томатні соуси | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | технологічна схема | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.title | Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корольова О. М. Формування та оцінювання якості і безпечності томатного соусу функціонального призначення.pdf | 302.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.