Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1825
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМігдаль, Ю. С.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:43:08Z-
dc.date.available2025-03-28T12:43:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМігдаль, Ю. С. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Мігдаль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1825-
dc.description.abstractПроведено оцінку якості чаю чорного з ароматизатором бергамот наступних торгових марок: МОНОМАХ Earl Grey, Gr@ce! «Граф Грей», AHMAD TEA Earl Grey. Встановлено, що всі зразки чаю містять на етикетках необхідну інформацію, передбачену вимогами законодавства стосовно маркування. За органолептичними показниками досліджувані зразки відповідають вимогам нормативної документації. За результатами бального оцінювання зразків чорного чаю з ароматизатором бергамот найвищий бал отримав чай AHMAD TEA Earl Grey, який набрав 4,5 балів, оскільки мав ніжний аромат, приємний з терпкістю смак, помірне насичення цитрусових нот. Чай Gr@ce! «Граф Грей» набрав найменшу кількість балів внаслідок недостатньо вираженого аромату бергамоту, мав смак середньої терпкості та недостатньо інтенсивний і насичений колір.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЧай чорний байховийuk_UA
dc.subjectароматизаторuk_UA
dc.subjectбергамотuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотомuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.