Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овчаренко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-28T12:47:36Z | - |
dc.date.available | 2025-03-28T12:47:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Овчаренко, О. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. О. Овчаренко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826 | - |
dc.description.abstract | В літературній частині наведена класифікація асортименту харчових продуктів дієтичного призначення, проведено аналіз сировини при створенні борошняних кондитерських виробів спеціального призначення, визначена можливість застосування нетрадиційних видів борошна при виготовлені галет дієтичного призначення. В методичній частині вивчено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості галет. Обґрунтована технологія виробництва галет дієтичного призначення з приготуванням тіста на дріжджах та хімічних розпушувачах. Здійснено вибір технологічного обладнання. Виконані продуктові розрахунки. Розроблена схема хіміко-технологічного контролю. Складено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура галет дієтичного призначення та досліджено органолептичні показники дослідних зразків. Проведена їх оцінка за 5-баловою шкалою. Розглянуто питання охорони праці на підприємствах з виробництва борошняних кондитерських виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Дієтичні продукти | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | галета | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Овчаренко О. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет.pdf | 580.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.