Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОвчаренко, О. О.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:47:36Z-
dc.date.available2025-03-28T12:47:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОвчаренко, О. О. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галет : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. О. Овчаренко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1826-
dc.description.abstractВ літературній частині наведена класифікація асортименту харчових продуктів дієтичного призначення, проведено аналіз сировини при створенні борошняних кондитерських виробів спеціального призначення, визначена можливість застосування нетрадиційних видів борошна при виготовлені галет дієтичного призначення. В методичній частині вивчено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості галет. Обґрунтована технологія виробництва галет дієтичного призначення з приготуванням тіста на дріжджах та хімічних розпушувачах. Здійснено вибір технологічного обладнання. Виконані продуктові розрахунки. Розроблена схема хіміко-технологічного контролю. Складено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура галет дієтичного призначення та досліджено органолептичні показники дослідних зразків. Проведена їх оцінка за 5-баловою шкалою. Розглянуто питання охорони праці на підприємствах з виробництва борошняних кондитерських виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectДієтичні продуктиuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectгалетаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності дієтичних галетuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.