Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1843
Название: Дослідження технології виготовлення та оцінка якості панчішно-шкарпеткових виробів
Авторы: Козяревич, Н. А.
Ключевые слова: Панчішно-шкарпеткові вироби
технологія виробництва
якість
експертиза споживчих властивостей
методи дослідження
сертифікація
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Козяревич, Н. А. Дослідження технології виготовлення та оцінка якості панчішно-шкарпеткових виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Н. А. Козяревич ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Є. О. Калінський. ‒ Хмельницький : ХНТУ, 2024. ‒ 101 с.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена темі "Дослідження технології виготовлення та оцінка якості панчішно-шкарпеткових виробів". У роботі глибоко аналізуються сучасний стан та перспективи розвитку ринку панчішно- шкарпеткових виробів в Україні, включаючи особливості виробництва, технологічні інновації та тенденції розвитку галузі. Особлива увага приділяється аналізу діяльності ТМ "Легка хода" як одного з провідних вітчизняних виробників. У методичній частині роботи розглядаються нормативні документи, що регламентують оцінювання якості панчішно-шкарпеткових виробів, методи визначення якісних показників в умовах відсутності спеціального лабораторного обладнання, вимоги до сортування, маркування та пакування. Детально описані методики проведення досліджень гігієнічних властивостей, деформаційних характеристик та показників якості виготовлення. У експериментальній частині проведено експертизу споживчих властивостей п'яти зразків чоловічих шкарпеток ТМ "Легка хода", досліджено структуру асортименту виробника, оцінено інформативність маркування та розглянуто процедуру сертифікації продукції. Результати досліджень підтверджують відповідність досліджуваних зразків вимогам нормативних документів за всіма показниками. В роботі представлено результати визначення капілярності, гігроскопічності, розтяжності борта та щільності в'язання, проведених в домашніх умовах. Розроблено рекомендації щодо методів оцінки якості панчішно-шкарпеткових виробів без використання спеціального лабораторного обладнання. Практичне значення роботи полягає в розробці методик дослідження якісних показників панчішно-шкарпеткових виробів в умовах обмеженого доступу до спеціального обладнання, що може бути використано при проведенні експрес-оцінки якості продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1843
Располагается в коллекциях:Спеціальність 182 Товарознавство, стандартизація та сертифікація виробів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.