Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБіволарські, С. Е.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:06:36Z-
dc.date.available2025-04-09T09:06:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБіволарські, С. Е. Дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. Е. Біволарські ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 110 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1901-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних вин. Розглянута класифікація плодово- ягідних вин і характеристика сировини для плодово-ягідного виноробства. Проаналізована сучасна технологія виробництва плодово-ягідних вин. Проведено аналіз рас дріжджів, що використовуються для виробництва яблучних і ягідних вин. Проведені дослідження впливу рас дріжджів на динаміку бродіння яблучного і ягідного сусла, накопичення діоксиду вуглецю. Проведені фізико- хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, вмісту сахарів і спирту в процесі бродіння яблучного і ягідного сусла. Проведений органолептичний аналіз отриманих виноматеріалів. На основі проведених досліджень визначені найбільш ефективні раси дріжджів, які забезпечують отримання високоякісних плодово-ягідних вин.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectДинаміка бродінняuk_UA
dc.subjectвміст сахарівuk_UA
dc.subjectтитрована кислотністьuk_UA
dc.subjectвміст спиртуuk_UA
dc.subjectягідні виноматеріалиuk_UA
dc.subjectорганолептичні характеристикиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідні винаuk_UA
dc.titleДослідження впливу рас дріжджів на якість плодово-ягідних винuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.