Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дем`янчук, С. О. | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:22:18Z | - | 
| dc.date.available | 2025-04-09T09:22:18Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Дем`янчук, С. О. Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Дем`янчук ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 101 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903 | - | 
| dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь» і присвячена аналізу існуючих методів боротьби з пороками вин, способам попередження захворювань вин і ліквідації цих недоліків. В роботі наведені способи очищення, фільтрації вин і різних видів термічної обробки для забезпечення прозорості вин. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA | 
| dc.subject | Стабілізація | uk_UA | 
| dc.subject | помутнення | uk_UA | 
| dc.subject | виноград | uk_UA | 
| dc.subject | пороки | uk_UA | 
| dc.subject | бентоніт | uk_UA | 
| dc.title | Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Демʼянчук С. О. Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь.pdf | 498.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.