Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДем`янчук, С. О.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:22:18Z-
dc.date.available2025-04-09T09:22:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДем`янчук, С. О. Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Дем`янчук ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1903-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутнінь» і присвячена аналізу існуючих методів боротьби з пороками вин, способам попередження захворювань вин і ліквідації цих недоліків. В роботі наведені способи очищення, фільтрації вин і різних видів термічної обробки для забезпечення прозорості вин. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСтабілізаціяuk_UA
dc.subjectпомутненняuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectпорокиuk_UA
dc.subjectбентонітuk_UA
dc.titleДослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутніньuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.