Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Салюк, П. О. | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:53:49Z | - | 
| dc.date.available | 2025-04-09T09:53:49Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Салюк, П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. О. Салюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911 | - | 
| dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухофруктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA | 
| dc.subject | Сухофрукти | uk_UA | 
| dc.subject | фрукти | uk_UA | 
| dc.subject | сушіння | uk_UA | 
| dc.subject | технологія | uk_UA | 
| dc.title | Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Салюк П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок.pdf | 718.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.