Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСалюк, П. О.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:53:49Z-
dc.date.available2025-04-09T09:53:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСалюк, П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. О. Салюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухофруктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСухофруктиuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.