Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Серьогіна, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:58:24Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T09:58:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Серьогіна, К. В. Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Серьогіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження щодо удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів. Розглянуто стан виробництва напоїв з плодових спиртів у світі. Проаналізовані сорти яблук для виробництва сидру та міцних напоїв. Проведено аналіз хімічного складу яблук. Розглянуті сучасні технології і обладнання переробки яблук з виробництвом сидрових матеріалів, плодових дистилятів і міцних напоїв. Дана характеристика сортів яблук, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження хімічного складу яблук описаних сортів. Досліджено динаміку бродіння, з використанням різних штамів дріжджів, а також різних органічних і неорганічних добавок. Проведені фізико-хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, залишкового цукру і виходу спирту у отриманих сидрових матеріалах. Досліджено вихід спирту і склад дистиляту після перегонки сидрових матеріалів, а також склад витриманих спиртів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Сусло | uk_UA |
dc.subject | органічні і неорганічні добавки | uk_UA |
dc.subject | динаміка бродіння | uk_UA |
dc.subject | вміст цукру | uk_UA |
dc.subject | титрована кислотність | uk_UA |
dc.subject | вміст спирту | uk_UA |
dc.subject | сидрові матеріали | uk_UA |
dc.subject | перегонка | uk_UA |
dc.subject | плодові дистиляти | uk_UA |
dc.subject | міцні напої | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Серьогiна К. В. Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів.pdf | 661.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.