Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерьогіна, К. В.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:58:24Z-
dc.date.available2025-04-09T09:58:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСерьогіна, К. В. Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Серьогіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження щодо удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів. Розглянуто стан виробництва напоїв з плодових спиртів у світі. Проаналізовані сорти яблук для виробництва сидру та міцних напоїв. Проведено аналіз хімічного складу яблук. Розглянуті сучасні технології і обладнання переробки яблук з виробництвом сидрових матеріалів, плодових дистилятів і міцних напоїв. Дана характеристика сортів яблук, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження хімічного складу яблук описаних сортів. Досліджено динаміку бродіння, з використанням різних штамів дріжджів, а також різних органічних і неорганічних добавок. Проведені фізико-хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, залишкового цукру і виходу спирту у отриманих сидрових матеріалах. Досліджено вихід спирту і склад дистиляту після перегонки сидрових матеріалів, а також склад витриманих спиртів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСуслоuk_UA
dc.subjectорганічні і неорганічні добавкиuk_UA
dc.subjectдинаміка бродінняuk_UA
dc.subjectвміст цукруuk_UA
dc.subjectтитрована кислотністьuk_UA
dc.subjectвміст спиртуuk_UA
dc.subjectсидрові матеріалиuk_UA
dc.subjectперегонкаuk_UA
dc.subjectплодові дистилятиuk_UA
dc.subjectміцні напоїuk_UA
dc.titleУдосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.